maanantai 1. helmikuuta 2010

Ruby Pumps meets Konad

Tänään alkaneen koeviikon takia minulla ei ole aikaa vaihtaa lakkausta, joten päätin tehdä pikaisen konadoinnin Ruby Pumpsin päälle. Lakkojen vaihto nimittäin kestää itselläni noin kaksi tuntia, sillä joudun mm. vaihtamaan revenneiden kohtien paikkauksia (joita on taas kertynyt 3, mutta minähän en kynsistäni luovu!) ja hoitamaan kynsinauhoja jotka näin talvisin ovat aivan järkyttävässä kunnossa.

Tähän konadointiin aikaa kului hurjat puoli tuntia, sillä oikean peukalonkynnen kuva ei ottanut millään onnistuakseen. En ymmärrä mikä siinä kynnessä oikein on, mikään ei onnistu siihen ikinä.
Kuva on otettu ilman päällyslakkaa ja ennen loppusiistimistä. Pahoittelen, sillä aloin heti kuvaamaan kun kuviot olivat paikallaan, sain hyvän kuvan (minun kamerani mittakaavalla) ja tajusin vasta myöhemmin päällyslakan ja siistimisen unohtuneen. Kuviot ovat laatasta M57.

 
(Klikkaa suuremmaksi)
Kyllä huomaa että kuviot on tehty kiireessä.

En oikein osaa päättää pidänkö tästä tyylistä vai en, sillä en ole tottunut ihan näin kuvioituihin kynsiin. Toisaalta mitä enemmän katselen tätä, sitä enemmän se alkaa näyttää kivalta. Ainakin valossa tämä näyttää todella upealta kun Ruby Pumps kimaltelee kuvioiden alta.

Pikaiset maininnat parista asiasta:
1. Luin Playing with the Polishista että Trans Desing alkaa myydä Color Clubin lakkoja. Aivan mahtavaa!
2. Osallistukaahan painted Lady fingersin upeaan arvontaan täällä, voittona Color Clubin The Rebel Debutante-kokoelma!

Ja nyt tämä neiti lähtee tankkaamaan todennäköisyyslaskentaa.

Ei kommentteja: