keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Happy Go Lucky

Eilen mieleni teki jotain todella kirkasta lakkaa, joten päätin kokeilla China Glazen Happy Go Luckya. Olen kuullut että sillä olisi todella hyvä koostumus keltaiseksi lakaksi, mutta itselläni oli valtavia ongelmia levityksen kanssa. Tosin en tiedä miten muut keltaiset levittyvät sillä tämä on ainoani.

Ensimmäinen lakkakerros oli läpikuultava (kuten useimmilla lakoilla) ja epätasainen, mutta ajattelin sen hoituvan toisella kerroksella. Väärä luulo, sillä toisen kerroksen jälkeen lakka oli kyllä peittävä, mutta se ei edelleenkään levittynyt tasaisesti. Kolmannen kerroksen jälkeen pinta jäi kylläkin suhteellisen tasaiseksi. Ei koostumuksensa puolesta lempilakkojani, mutta väri on aivan ihana!

(Klikkaa suuremmaksi)

Hassua, sillä kammosin pitkään keltaisia kynsiä ja suurinpiirtein vannoin että en ikinä lakkaisi kynsiäni keltaisiksi. Toisin kävi ja olen erittäin tyytyväinen että uskalsin tilata tämän (siitä kiitos poikaystävälle)!

Tänään aamulla muuten kävi se mitä jo kauan olen pelännyt. Tässä postauksessa kerroin kuinka tein lohjenneeseen peukalonkynteeni jatkeen Kissin akryylikynsipaketilla. Tänään aamulla se sitten lähti irti laittaessani kenkiä jalkaan valtavassa kiireessä. Jatkeen irtoaminen ei kuitenkaan sattunut ja se jäi toisesta reunasta vielä kiinni. Kiireissäni sitten levitin liimaa kynnelle ja painoin jatkeen takaisin paikalleen. Toistaiseksi se on pysynyt todella hyvin, mutta saa nyt nähdä kuinka kauan kestää.

2 kommenttia:

salla kirjoitti...

oi kuinka nätti, shippaiskohan ne maagisesti mun paketin jenkeistä suomeen saakka jo tänään että pääsisin hypistelemään tätä ihan itse :D

Itse mielenkiinnolla odotan tuon koostumuksen testaamista, kun olen kikkaillut noiden keltaisten kanssa jo niin pitkään, että olisi kiva saada joku oikeasti helppo lakka :D

laura kirjoitti...

On, ja ihanan pirteä :) Haha, toivotaan :D

Olisi kyllä mukava tietää millainen tämän koostumus on muihin keltaisiin verrattuna, itsellä kun ei (valitettavasti) ole kokemusta.