perjantai 29. tammikuuta 2010

Ruby Pumps

Tänään kynsissäni on China Glazen Ruby Pumps, aivan upea punainen glitter joka osoittautui mahdottomaksi kuvattavaksi kameralleni. Sävy on todellisuudessa tummempi ja syvempi (=paljon upeampi).
Pakko-ostos kaikille jotka pitävät punaisesta ja glitteristä! Tämä tosin tarvitsi kolme kerrosta ollakseen mahtavimmillaan, mutta koostumus on muuten aivan loistava.

(Klikkaa suuremmaksi)

Olen lukenut aivan hirveästi hypetystä tästä lakasta, joten odotin suunnilleen kynsilakkataivaasta pudonnutta täydellisyyttä. Kahden lakkakerroksen jälkeen olin kuitenkin hyvin pettynyt, tässäkö tämä nyt oli? Onneksi tajusin laittaa kolmannen kerroksen ja kynteni näyttävät nyt todella upeilta! Glitter näkyy hyvin heikossakin valossa ja väri on lähes täydellinen. Rakastuin.

4 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ruby pumps on ihan mahtava :) en kamalasti tykkää punaisista mutta tämä on kiva poikkeus. Samaten OPI joululakat.

laura kirjoitti...

Todellakin! Itsekään en hirveästi käytä punaisia mutta tämä vei sydämeni täysin :)

salla kirjoitti...

Ruby Pumps on kyllä oikeasti upeutta, jota on vaikea voittaa. Punaiset kynnet on aika plääh omasta mielestäni, mutta tämä on ehdottomasti se poikkeus, joka kumoaa säännön.

Asiasta villasukkiin, olenko oikeasti vain vähän tyhmä vai oletko ottanut pois käytöstä follow mahdollisuuden googlen follow-systeemin avulla? En meenaan mistään löytänyt nappulaa, joka mahdollistaisi seuraamisen

laura kirjoitti...

Olen aivan samaa mieltä :) Punaiset kynnet ovat yleensä vain niin tavalliset että kyllästyn niihin alta aikayksikön.

Ohoh, olen tosiaan epähuomiossa ottanut sen pois, mutta nyt se on taas paikoillaan :) Kiitos kun huomautit.