tiistai 23. helmikuuta 2010

Hyviä uutisia!

Onnistun taas pääsemään nettiin, sillä ongelma ei ollutkaan koneessani vaan lähettimessämme. Jostain syystä sen lähettämä signaali oli niin heikko, että koneeni ei pystynyt löytämään sitä (vaikka se on ennen löytynyt moitteettomasti ja automaattisesti). Asia saatiin kuitenkin korjattua ja ajattelin nyt esitellä noin viikko sitten pitämäni manikyyrin. Kuva on hienosti otettu lavuaarin yläpuolella, mutta vessassamme sattuu olemaan hyvä valaistus :D


Pahoitteluni että näytän kuvassa vain kaksi kynttä, mutta näissä kuvio oli onnistunein enkä kehtaa esitellä lähikuvia hieman suttuisista konadoinneista. Lakkana on China Glazen Re-Fresh Mint, joka on kauniin mintunvihreä, omasta mielestäni ehdoton hankinta! Kukkakuvio on laatasta M51 ja leimaamiseen käytin jälleen ChG:n Millenniumia. Lopulta lisäsin nimettömiin ja peukaloihin kaksi kirkasta strassia lisäämään kiinnostavuutta.

Tämä manikyyri keräsi paljon kehuja sekä värinsä että kuvioidensa puolesta, joten olin todella tyytyväinen lopputulokseen :)

1 kommentti:

JanettePunk kirjoitti...

Onpa kauniit! Tosi mahtavat sävyt :)