lauantai 6. helmikuuta 2010

Seeprakuviota ja uusi ulkoasu

Tämän manikyyrin tein oikeastaan jo edellispäivänä, mutta minulla ei ole ollut aikaa kuvata sitä. Aina kun aikaa olisi ollut, ulkona oli jo pimeää joten en viitsinyt edes yrittää. Tai no, yritin mutta tuloksena oli pelkkää suttua. Tämäkin kuva on otettu siskoni kameralla joka on huomattavasti parempi ottamaan lähikuvia kuin omani. Ehkä olisi aika ostaa uusi kamera? 


Lakkana on Trans Designista tilaamani China Glazen Flyin' High, joka on huomattavasti vihertävämpi kuin mitä kuva väittää. Luulin aluksi että lakka olisi juuri tuon värinen kuin kuvassa, mutta lakattua kynteni olin vähän pettynyt. Väri on kaunis vihertävänsininen, mutta jotenkin se ei vaan iske. Niinpä päätin läntätä päälle seeprakuviot laatasta M57 China Glazen Millenniumilla. Lopputulos on ihan kiva, mutta ei mikään erityinen. Tämä menee vaihtoon varmasti aika pian, kunhan vain löytäisin aikaa jostakin.


Ja oikeastihan kynteni eivät ole noin epätasamittaiset mitä kuvat näyttävät, sormeni ovat vain jotenkin hassusti.

Sain eilen väkerrettyä uuden ulkoasun, joka on ainakin omasta mielestäni paljon parempi kuin aikasempi valmispohja. Mitä mieltä te olette? Parannusehdotuksia otetaan vastaan oikein mielellään.

4 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Hyvä ulkoasu jota on tosi selkeä lukea. Ja ihanat kynnet =)

laura kirjoitti...

Kiitos :)

Luminella kirjoitti...

Löysin blogisi blogilistan kautta, mielestäni sivusi on erittäin selkeä, siisti ja yksinkertainen positiivisella tavalla. Joitakin blogeja lukiessa meinaa migreeni iskea kirjavuuden takia :-)
Kivannäköisiä kynsiä olet lakannut, tykkäsin varsinkin tästä seeprakuviosta.

laura kirjoitti...

Mukava kuulla, sillä juuri siihen pyrinkin :) Olen myös lukenut noita migreeninaiheuttajia, enkä missään nimessä halua että oma blogini olisi sellainen.
Kiitos paljon! :)