lauantai 27. helmikuuta 2010

China Glaze - Bad Kitty

Varoitus! Postaus sisältää erittäin kuivia kynsinauhoja, jotka saattavat olla haitallisia herkimmille lukijoille.

Oletteko ikinä ostaneet kynsilakkaa vain sen nimen perusteella? Minä olen. Bad Kitty on yksinkertaisesti niin upea nimi, että lakka oli aivan pakko saada. Tietenkään sen värissä eikä varsinkaan glitterissä ole mitään vikaa, mutta nimi ratkaisi lakan päätymisen ostoslistalle.

Kuvissa on kolme kerrosta Bad Kittyä OPIn Make Love...:n päällä. Täytyy muistaa ensikerralla laittaa alle jokin hieman kirkkaampi ja peittävämpi lakka. Kynsissäni on siis tosiaan kolme kerrosta Make Love...:a ja kolme kerrosta Bad Kittyä, plus aluslakka ja 2x pikakuivattaja eli yhteensä 9 kerrosta lakkaa. Huh.
Tämä ensimmäinen kuva on varsin väritarkka, mutta todellisuudessa väri ei vaalennu kynsien kärkiä kohti mentäessä. Johtuu valaistuksesta.

 

Lakassa on monenväristä glitteriä, joista kuvassa ei näy kuin pieni osa. Pitkällisen tarkastelun jälkeen totesin kynsissäni olevan ainakin kirkkaan sinistä, keltaista, oranssia, punaista sekä vihreää glitteriä.
Vielä lähikuvaa siitä kuinka paljon kimalletta oikeasti on kynnellä. Värit ovat kyllä aivan liian vaaleat.

  

Ja tottakai, kun vauhtiin pääsin niin lakkaus oli vielä matattava Essien Matte About Youlla. Jotenkin ehkä pidän matatusta enemmän, mutta en kuitenkaan osaa päättää. Värit ovat taas aivan liian vaaleat, mutta älkää antako sen häiritä, kuvassa kuitenkin näkyy miltä glitter näyttää mattauksen jälkeen.

 

Bad Kitty on upea lakka kun sen kerrostaa värilakan päälle, mutta yksinään se vain korostaa kynsien mahdollista keltaisuutta ja saa ne näyttämään rumilta. Itse en ole kovin hulluna tähän, mutten toisaalta inhoakaan.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

i love it !!!

laura kirjoitti...

Shame that my pictures are so crappy, it's much better in real life :)