tiistai 26. tammikuuta 2010

Ylös ja pois!

Tänään saapui edellisviikolla tilaamani paketti Trans Designiltä. Paketti sisälsi yhdeksän lakkaa, joista suurin osa on China Glazen uudesta kevätkokoelmasta Up And Away. Kuolasin näitä lakkoja todella kauan mm. Scrangien blogista eivätkä ne pettäneet livenäkään nähtynä! Aivan mielettömiä sävyjä, enkä yhtään ihmettele miksi Four Leaf Clover on mahdoton kuvata. Se on yksinkertaisesti pakko nähdä omin silmin.
Värit tuovat kevään mieleen ja nostavat mielialaa jo pelkällä vilkaisulla. Olisitte nähneet ilmeeni kun ihailin näitä ensimmäisen kerran, virnuilin kuin mikäkin mielipuoli.

(Klikkaa suuremmaksi)

Vasemmalta oikealle:
Millennium, Bad Kitty, Ruby Pumps, Heli-Yum, High Hopes, Happy Go Lucky, Re-Fresh Mint, Flying High, Four Leaf Clover 

Kuva on varsin väritarkka mutta Four Leaf Clover on (yllättäen!) liian vaalea ja hailakka. Yritin kuvata erilaisilla asetuksilla, salamalla ja ilman, mutta en onnistunut saamaan parempaa kuvaa.

Erittäin pitkän ja hartaan mietinnän jälkeen päätin kokeilla Heli-Yumia ensimmäisenä. Aivan ihana nimi! Kyseessä on todella kirkas ja herkullinen pinkki, jonka kirkkautta en saanut näkymään kuvassa. Perusväri on kuitenkin noin suurinpiirtein kohdallaan (ihonvärin kustannuksella). Lakan koostumus oli lähes täydellinen, ei minkäänlaisia ongelmia lakkaamisen kanssa. Heli-Yum on peittävä kahdella kerroksella, mutta jos olisin lyhytkyntisempi, olisin ollut tyytyväinen yhteen.
Kuvan valaistus ja tarkkuus ovat hieman huonoja, sillä jouduin ottamaan sen täysin keinovalossa.

(Klikkaa suuremmaksi)
Pahoittelen kuivia käsiä, kynsilakanpoistoaine saa ne kuivumaan korpuiksi.

Ei kommentteja: