perjantai 29. tammikuuta 2010

Ruby Pumps

Tänään kynsissäni on China Glazen Ruby Pumps, aivan upea punainen glitter joka osoittautui mahdottomaksi kuvattavaksi kameralleni. Sävy on todellisuudessa tummempi ja syvempi (=paljon upeampi).
Pakko-ostos kaikille jotka pitävät punaisesta ja glitteristä! Tämä tosin tarvitsi kolme kerrosta ollakseen mahtavimmillaan, mutta koostumus on muuten aivan loistava.

(Klikkaa suuremmaksi)

Olen lukenut aivan hirveästi hypetystä tästä lakasta, joten odotin suunnilleen kynsilakkataivaasta pudonnutta täydellisyyttä. Kahden lakkakerroksen jälkeen olin kuitenkin hyvin pettynyt, tässäkö tämä nyt oli? Onneksi tajusin laittaa kolmannen kerroksen ja kynteni näyttävät nyt todella upeilta! Glitter näkyy hyvin heikossakin valossa ja väri on lähes täydellinen. Rakastuin.

torstai 28. tammikuuta 2010

Kiss - Lightning Speed Nails

Peukalonkynteni repesi pahasti jokin aika sitten. Olen ennen käyttänyt tavallisia tekokynsiä revenneen kynnen päällä, sillä olen liian kiintynyt pitkiin kynsiin viilatakseni kaikki lyhyiksi yhden katketessa. Oikea peukalonkynteni on kuitenkin niin omituisen muotoinen, että päätin etsiä vaihtoehdon tekokynsille. Lopulta törmäsin Kissin Lightning Speed Nails-pakettiin, joka lupaa ammattimaiset akryylikynnet. Päätin antaa paketille mahdollisuuden, mutta haluan korostaa että minulla ei ole minkäänlaista kokemusta akryyli- tai geelikynsistä.

(Klikkaa suuremmaksi)

Paketti sisältää 40 tippiä, kynsiliiman, akryylijauheen, aktivaattorin, blokkiviilan valmiin kynnen tasoitukseen sekä paljon karheamman viilan tipin lyhentämiseen. Paketin takakanteen oli liimattu selkeät suomenkieliset ohjeet, eikä itselläni ollut vaikeuksia seurata niitä vaikka kokematon olinkin.

Kynnen tekovaiheista en ottanut kuvia, sillä olin hieman kiireinen ja kamerallani on joitain vakavia ongelmia tarkennuksen kanssa. Kaikki kuvat tuntuvat olevan pelkkää suttua jos yrittää ottaa vähänkin lähempää (vaikka käytänkin lähikuvaustoimintoa).

Aluksi valittiin tekokynsien tapaan oikeankokoinen tippi ja liimattiin se kynnelle niin, että se peitti n. 2/3 omasta kynnestä. Tämän jälkeen levitettiin kynsiliimaa tipin juureen tasoittamaan sen ja luonnollisen kynnen porrasta ja upotettiin liimakohta akryylijauheeseen. Kun se oli hieman kuivunut, levitettiin liimaa koko kynnelle, dipattiin kynsi akryylijauheeseen ja levitettiin liimaa päälle katkonaisin vedoin. Sen kuivuttua kynnelle suihkutettiin aktivaattorinestettä, hiottiin, levitettiin liimaa, annettiin kuivua ja suihkutettiin aktivaattoria. Valmista!

Aktivaattorin suihkuttaminen arvelutti minua hieman, sillä pelkäsin mitä se voisi tehdä iholleni. Kokeilunhaluisena kuitenkin tein kuten käskettiin ja ihoni alkoi kirvellä aivan mielettömästi. Toisella kerralla viisastuin ja suojasin ihoni paperilla. Suosittelen tätä lämpimästi jos aiotte näitä kynsiä väkertää!

Ja entäs lopputulos sitten? Kynsi on tasainen, ihan hyvän muotoinen ja tuntuu pysyvän hyvin. Ilman kynsilakkaa ei kuitenkaan pärjää, sillä tulos on todella kaukana luonnollisesta. Muovitippi erottuu selvästi ja kuten äitinikin sanoi, "toi näyttää ihan hirveältä". Kynsilakan kanssa kynttä ei erota aidosta kaukaa tai nopealla vilkaisulla, mutta tarkempaa syyniä se ei kyllä kestä. Olen tyytyväinen lopputulokseen, sillä tämä näyttää paremmalta kuin tekokynsi ja tuntuu myös pysyvän paremmin. Luonnottomuuskaan ei suuremmin haittaa, sillä pidän kynnet aina lakattuina. Tarkoituksena olisi ihan kasvattaa tämä pois, mutta saa nähdä kestääkö niin kauaa.

tiistai 26. tammikuuta 2010

Ylös ja pois!

Tänään saapui edellisviikolla tilaamani paketti Trans Designiltä. Paketti sisälsi yhdeksän lakkaa, joista suurin osa on China Glazen uudesta kevätkokoelmasta Up And Away. Kuolasin näitä lakkoja todella kauan mm. Scrangien blogista eivätkä ne pettäneet livenäkään nähtynä! Aivan mielettömiä sävyjä, enkä yhtään ihmettele miksi Four Leaf Clover on mahdoton kuvata. Se on yksinkertaisesti pakko nähdä omin silmin.
Värit tuovat kevään mieleen ja nostavat mielialaa jo pelkällä vilkaisulla. Olisitte nähneet ilmeeni kun ihailin näitä ensimmäisen kerran, virnuilin kuin mikäkin mielipuoli.

(Klikkaa suuremmaksi)

Vasemmalta oikealle:
Millennium, Bad Kitty, Ruby Pumps, Heli-Yum, High Hopes, Happy Go Lucky, Re-Fresh Mint, Flying High, Four Leaf Clover 

Kuva on varsin väritarkka mutta Four Leaf Clover on (yllättäen!) liian vaalea ja hailakka. Yritin kuvata erilaisilla asetuksilla, salamalla ja ilman, mutta en onnistunut saamaan parempaa kuvaa.

Erittäin pitkän ja hartaan mietinnän jälkeen päätin kokeilla Heli-Yumia ensimmäisenä. Aivan ihana nimi! Kyseessä on todella kirkas ja herkullinen pinkki, jonka kirkkautta en saanut näkymään kuvassa. Perusväri on kuitenkin noin suurinpiirtein kohdallaan (ihonvärin kustannuksella). Lakan koostumus oli lähes täydellinen, ei minkäänlaisia ongelmia lakkaamisen kanssa. Heli-Yum on peittävä kahdella kerroksella, mutta jos olisin lyhytkyntisempi, olisin ollut tyytyväinen yhteen.
Kuvan valaistus ja tarkkuus ovat hieman huonoja, sillä jouduin ottamaan sen täysin keinovalossa.

(Klikkaa suuremmaksi)
Pahoittelen kuivia käsiä, kynsilakanpoistoaine saa ne kuivumaan korpuiksi.

sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Ensimmäinen konadointi

Sain joululahjaksi ensimmäiset Konad-tarvikkeeni ja tässä on ensimmäisen kokeilun tulos joulukuun lopusta. Kynnet onnistuivat mielestäni todella hyvin ottaen huomioon kokemattomuuteni Konadin kanssa. Lakkoina ovat Color Clubin Where's The Soiree?, Konadin valkoinen leimauslakka sekä Art Clubin Fine Silver Glitter koristelulakka. Tippikuvio on laatasta M56.

  (Klikkaa suuremmaksi)

Tykkäsin näistä kovasti, voisin kokeilla samaa tyyliä eri väreillä vielä joskus.

Show Your Nails

Olen aina ollut kiinnostunut kynsistä, mutta vasta viimeisen puolen vuoden aikana se on yltynyt varsinaiseksi pakkomielteeksi. Kynsilakkakokoelmani, samoin kuin kynsienhoitotarvikevarastoni, ovat siinä ajassa kasvaneet räjähdysmäisesti. Pakkomielteen muodostumiseen ovat ratkaisevasti vaikuttaneet kymmenet kynsiblogit, jotka esittelevät jatkuvasti toinen toistaan upeampia lakkoja sekä lakkauksia.

Blogissani tulen käsittelemään enimmäkseen kynsitaidetta, yksivärisiä lakkauksia sekä kynsien hoitoa. Ideoita, kysymyksiä ja muuta voi lähettää osoitteeseen showyournails@hotmail.com