tiistai 13. huhtikuuta 2010

Love 'em Leave 'em

Color Clubin Love 'em Leave 'em on on kaunis hololakka, joka ilmestyi Wild At Heart-kokoelmassa. Holoefekti näkyy oikeasti paremmin kuin kuvassa ja jopa varsin huonossa valaistuksessa. Olen aivan rakastunut, sillä tämä on hienostunut väri jossa on kuitenkin potkua.

Color Club's Love 'em Leave 'em is a beautiful holo from Wild At Heart collection. The holographic effect in this polish is much more visible in person and it can be seen in low lighting too. I'm in love with this polish because it's so sophisticated, but still special.

2 kerrosta/ 2 coats

Lähikuva holoefektistä / A close-up from the holographic effect

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Pikapäivitys - Show Your Nails also in English now

Viimeaikoina en ole ehtinyt laittaa kynsiäni kunnolla, joten kuvia ei ole luvassa. Ajattelin kuitenkin ilmoitella itsestäni.

Tein tänään tilauksen Transdesigniin huomatessani valtavan aukon kynsilakoissani: kaikki ihanat kesävärit. Syksy- ja talvivärejä minulla on vaikka kuinka paljon, mutta kesäisiä värejä ei ole kuin muutamat Up And Away-lakkani. Tilauksen sisällön näytän ja kerron sitten kun se saapuu.

Samalla ajattelin alkaa kirjoittaa myös englanniksi, joten tästä lähtien suomenkielisen tekstin perässä on englanniksi käännetty versio.

I decided to start writing also in English, but I warn you: my English isn't perfect.

Today I ordered nail polishes from Transdesign after I had noticed that I have no summer polishes. I have plenty of autumn and winter colors, but my summer stash is just ridiculous. I have only a few Up And Away polishes. I will show you my order when it arrives.

(Feel free to correct my grammar errors and misspellings.)